Nytt spennende 2019

8. mai, 2019

En fin dag. Blodspor med begge hundene. Som har ligget i 20 timer. God teft var det, men vanskelig nok! Så tur med bestisene etterpå :-)

30. apr, 2019

Har hatt ei rolig helg der vi passet Nala til en venninne av meg. Det gikk så bra. Nala er vokst opp med Karo og Ares, så de lekte seg og vi har vært på fjelltur og tatt livet med ro i det fantastiske vårværet her i trøndelag. Har hatt opp mot 25 grader og full sol nå i snart 3 uker.. Var godt med regn idag synes jeg. Ellers så venter vi spent på at Armans Dacsbracke Toya skal få valper. Det er en uke igjen og etter røngten så var det 5 valper der inne.

9. apr, 2019

Jaaaaa🙂🙂🙂Toya er drektig!! Nå blir det valper rundt den 8 mai 2019.

Vi gleder oss. Se fanen Toya og Ares ❤

15. mar, 2019

Dette gikk jo veldig fint. Straks etter at alle postene hadde fått plassert seg ut, gikk Ares og Gisle på sporet fra igår kveld. Ikke mange minutter etterpå tok de ut dyret som hadde lagt seg oppå en kul i dalen. Spratt på bena og løp ivei. Ingen synlige skader ved det første møtet, og ingen spor i snøen eller i sengeleiet. Fulgte på sporet, og dyret kom på postrekka som fikk god tid til å studere elgen før den løp videre. Den passerte flere på postrekka og alle konkluderte med at elgen så frisk ut. Det var en fantastsik avslutning på uka🙂🙂. Og knall godt jobba av Ares som ikke brydde seg om han tok ut 3 rådyr på sin ferd etter elgen 🙂God helg.

15. mar, 2019

Fikk telefon fra viltnemda igår kveld om at en elg ble påkjørt i 22.30 tiden igår kveld. Det ble avtalt å gå på dyret idag kl 10.00 da det stakk til skogs i full fart. Mest sansynlig ble dyret truffet i hodet/kjeve området i smellet, så dette kan ta tid. Følg med.