Nytt spennende 2019

13. des, 2019

Huff, så dumt at vi ikke har oppdatert hjemmesiden på mange mnd. Vi har hatt mange opplevelser og begge hundene er i god form og synes livet er herlig. Ares har jo fått to kull, og alle sammen vokser seg til og det ser veldig lovende ut! Følger med de fleste og det er så morsomt å høre hvordan de utvikler seg. Nå er det snart slutt på 2019. Jeg har ikke vært med så mye på jakt iår, men har gått en del ettersøk. Fra 1 Januar 2020 er jeg med i ettersøksringen på Melhus. Det blir veldig spennende og interessant. Det gleder jeg meg til. Her ett bilde av Drevdalens Astrix på sitt 2 fall iår. Også han 6 mnd gammel.

13. des, 2019

Drevdalens Alfa-Storm på sitt første fall i los 6 mnd gammel. Imponert over valpene. Dette ser lovende ut

8. mai, 2019

En fin dag. Blodspor med begge hundene. Som har ligget i 20 timer. God teft var det, men vanskelig nok! Så tur med bestisene etterpå :-)

30. apr, 2019

Har hatt ei rolig helg der vi passet Nala til en venninne av meg. Det gikk så bra. Nala er vokst opp med Karo og Ares, så de lekte seg og vi har vært på fjelltur og tatt livet med ro i det fantastiske vårværet her i trøndelag. Har hatt opp mot 25 grader og full sol nå i snart 3 uker.. Var godt med regn idag synes jeg. Ellers så venter vi spent på at Armans Dacsbracke Toya skal få valper. Det er en uke igjen og etter røngten så var det 5 valper der inne.

9. apr, 2019

Jaaaaa🙂🙂🙂Toya er drektig!! Nå blir det valper rundt den 8 mai 2019.

Vi gleder oss. Se fanen Toya og Ares ❤