Mai-Juni 2010.
Valpekurs
Startet på valpekurs. Vi er 6 valper, der Karo er yngst med sine 11 uker. De andre er fra 4-9 mnd. Kjempespennende. Får god øyekontakt, og synes han lærer fort. Men han er jo så ung enda, så vi får se hvordan det går.

Mai 2010.
Har begynt å være hjemme alene. Bli veldig urolig i starten, men roer seg fort. Har bestemt meg for å prøve å la ham gå løs i huset som de to andre gjør. Vi får se hvordan det går etterhvert. Men intil videre er han med meg på jobb om dagene.

25 April 2010
La ut et lite blodspor idg med pølsebiter. La det i en firkant på ca. 40 x 40 cm, med pølsebiter i hvert hjørne, og blod i midten. Jeg hadde ham i bånd og ga ham komandoen "søk", og viste ha området. Han tok seg god tid, og fant alle bitene til slutt. Bra jobba.

22 April 2010
Vi møter noen andre hunder stort sett hver dag, og det går kjempefint. Karo erlitt ivrig til å hilse, men holder jeg ham igjen, gir han seg fort å går bare videre. Traff Nils idag. Bodil's "valp" på 10 mnd.

21 April-2010
Ronja vår har mjuknet opp, og hun leker seg godt med Karo. Kaiser bryr seg ikke så mye, men så er han mye gamlere, og klokere. Godt å se.

Tirsdag 20 April 2010.
Første møte med rådyrfoten. Det var skummelt de første minuttene, men etter der var det full fart, gnaging, og småknurring 🙂. Ble ganske så ivrig til slutt.
Vekt 20\4-2010: 5,6kg.

Mandag 18 April 2010
Første dag på jobb, og Karo var med. Å hilse på alle sammen der, var litt i overkant, så han sovnet ganske så fort i buret sitt 🤩. Lå der stort sett hele dagen. Fikk hilse på en strihåret Dachs idag. det var morsomt å kunne leke seg av hjertens lyst, uten å bli kjeftet på. Ronja heter den også, og var kjempeleken. Stas ja.

Lørdag 17 April 2010
Det har vært ei hektisk uke med mye tilvenning av bur og sosialisering. Han er en uredd og trygg valp, så det har gått greit. Han har lite lyst til å være i bur, men dette er jo også tilvenning, så det må gå bra etterhvert. I bil og på natta går det kjempebra.
Når det gjelder Karo og våre 2 dachser, så har det ikke gått så bra. De er sjalu, og sinte på Karo. Vil tro at det også retter seg etterhvert.
Karo med rådyrfoten (spekt) på stuagulvet før han forsvinner med den ut :-)

8 uker

Zita og Karo

1 uke gammel