Utstilling 9/6-2012


Møtte opp på Røros i god tid for å aklimatisere Karo, så det skulle gå sånn nogenlunde bra å stille ham 🙂. Litt høgt og lavt for tia.. Sara og Rikke var med, og ankom Røros halv ti. Skulle ha oppmøte kl. 11.00. Det var ikke vår tur før klokken halv to 🙃, og da var Karo sliten av dagen. For en hærlig gutt å gå med i ringen 🙂. Han gikk som han skulle , og sto pal med tannvisning, og mens dommern kjente og så på ham . Kritikk : 
Bra proposjoner, maskulint hode, Noe juse øgon. Bra øron, typ pigment, fin hals og rygg. Bra kors og svans. God vinkel. Ønsker mer volum + benstilling. Nogot kort pels og beheng. Rør seg med nogot løse albuer. Ok fra siden. Skulle hatt mere kraft i helheten.  Very Good. Jeg er kjempefornøyd. Og han ble med dette N VCH . Hærlige gutten min! 

Utstilling Sunndalsøra 1/5-2011

Kritikk : Saknar Rastyp! H-hode med bra bredd, og krff lyse øyne. Bra hals, Øpna vinklar fram. Velvinklet bak. God bevegelse bak. Behøver å bli litt fastere fram. Lys golden farge!

Dommer: Moa Persson.

Orklahallen 13 nov 2010

Utenfor ringen idag, var det en slitsom Karo å ha med seg. Han skulle hilse på alt og alle. Jeg tenkte med gru på hvordan han skulle oppføre seg i ringen.

Men, det ble en helt annen hund der! Så ikke ut som om han har gjort noe annet enn å gå i ringen. Kjempestolt :-)

Kritikk:

Snart 9 mnd. Kraftfull hannhund.Velstående hode. Fine proposjoner. Godt vinklet. Velgående. Fin skrittlengde. Noe uvanlig farge. herlig temperament.

1 kval.1konk, BIR

Oppdal 19 Juni 2010

Var på utstilling idag. Det var ikke mange Wachtler å se, men det gjorde slett ingenting. Er kjempefornøyd med resultatet, men vi må trene mere på teknikk!!

Premiering: 1.1 og BIR

Kritikk:

Tiltalende valp. Harmonisk bygget. Utmerket kropp, benstamme og vinkler for sin alder. Beveger seg harmonisk.

Utstilling Brundalen

Utstilling 4 Juli 2010.

Har meldt på nok en utstilling. denne gangen var han litt roligere, ettersom vi har trent litt. men, mye mangler!

Premiering: 1-1 BIR, og 3 BIS

Kritikk: 4 mnd valp som utstråler et herlig tempramang. Er glad og heldigvis ufærdig utviklet i kroppen. Gode vinkler fram og bak. Godt formede ribber. En lovende valp!