Elgjakt med 3 hunder 2015

Kalv for Karo, og Ares i los på elgku som ble felt!

For en start på elgjakta. Vi har fått tak i 5 dyr til nå av 14, så vi er absolutt i rute J . For at Karo ikke skal stresse å styre, så hadde vi på ham sele, og gikk morgenens første drev med ham. De hadde ikke gått mange metrene før han tok ut dyr. Ku med tvillingkalver. Postrekka var klar, og Gisle gikk på med Karo. De gikk ca 500 meter, og det smalt fra postrekka. Det ble felt en kalv for Karo. Stolt gutt på fallet, og matmor kjempefornøyd med arbeidsinnsatsen hans J .

På neste drev skulle Ares få prøve seg. Vi skulle ta ett drev opp fra Buan og opp i marka. Fint å løpe løs. Han søker ut bra, men lite ferske spor i drevet. Like før vi kom fram til postrekka, setter Ares i ett hyl, og får en los. Det viser seg at det er ei singel elgku. Den blir felt av Håvard, og Ares kommer rett på fallet. Dette var hans første los MED FALL!!! Jeg er så stolt over den litje tøffe hunden min <3

Det var litt skummelt å komme bort på ett så stort dyr, men det gikk fort over når matfar kom på fallet J

 D ette var de beste dagene med hundene, ellers så har vi hatt mange loser med Ares, Karo fikk gå 1 ettersøk på en okse som hadde løpt 150 meter inni skogen, Ronja gikk ettersøk på en kalv som hadde forvillet seg inn i bringebærpysj ca 70 meter fra skuddplass. En kjempefin start på elgjakta så langt.