9. aug, 2015

Sommer 2015

Sommerferien iår har vært preget av mye regn, men også fine dager. Vi har kosa oss. Ble ikke helt som vi tenkt med prøver og utstilling, da Karo fikk kennelhoste igjen. Dermed ble det ikke blodsporprøve på oss på Korsvegen, og vi mistet en utstilling i sverige. Men: Vi har gått blodspor her hjemme vi, og trent. Alle tre går gullegodt! Jeg har gått fersksporprøve med Ares. Vi sporet rådyr. 10 poeng av 10 mulige!!! Kjempestolt! Så meldte jeg meg på en bevegelig blodsporprøve med Ares i slutten av ferien, som endte med 1 premei m/HP å en utrolig fin kritiikk!! Så nå har vi N VCH i boks. Det ligger på vent til han blir 2 år.🤪

 

Jeg og Anne Marit dro på Elverumsutstillinga iår. 🙂Vi hadde med oss Ares og dachsen Aahcha. Ferden startet 03.30 fra Melhus. Det var verdt det. Det var 5! startende dachsbracker!Traff mange trivelig folk fra Dachsbrackeklubben, wachtelhundklubben og dachshundklubben. I tilegg fikk vi en fin kritikk av dommer Frank Kristiansen. Det endte med exc,ck og cert!!! Er sååå stolt. Nå fikk vi det "store" certet så nå må vi vente til Ares blir 2 år for å få det siste certet og bli N UCH!! Aachca fikk exc, og en vakker kritikk! Fine pia ❤.

 

Jeg og Karo har begynt på konkuranselydighet! Har planer om å ta bronsemerket, og lydighet klasse I i høst, og kanskje ferdselsprøven. Har vært morsomt!